Ritzo Cosmetics LAB

RC LAB werkt samen met een club meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Zij weten het beste wat ze willen. Wat belangrijk is bij jouw huidverzorging. Samen met ons laboratorium selecteren ze de beste natuurlijke ingrediënten om de beste verzorgingsproducten te maken.

                         

Macadamia natuurlijke olie.

Een echte huidverzachter. Het helpt tegen uitdrogen van de huid zodat het kan hydrateren en soepel blijft.

 

Jojoba olie.

Een goudkleurige olie die perfect door de huid wordt opgenomen. Hydrateert de bovenste huidlagen en vertraagt de afgifte van talg. Zeer geschikt voor een gevoelige huid.

 

Druivenpit olie.

Een zeer lichte olie die geen vet laagje achter laat. Zeer rijk aan vitamine C, D en E. En het bevat ook Omega 6, wat zorgt voor een zachte huid.

 

Shea butter.

Ook bekend als ‘woman’s gold’. Een echt wondermiddel uit de natuur. Shea butter bevordert het genezingsproces van de gevoelige huid. De vitamine E beschermt je tegen UVB stralen en houd je huid gezond. De vitamine A stimuleert anti-aging, herstelt wondjes, vermindert grove poriën en acne. Stimuleert de aanmaak van collageen.

 

Vitamine B.

Een perfecte combinatie met vitamine A. Het houdt vocht vast, zodat de huid zachter, soepeler en minder droog aanvoelt. Vitamine B is ook een belangrijk ingrediënt tegen acne en pigmentatie.

 

Arabian Jasmine.

Een van onze favoriete bloemen. Een symbool van vrouwelijke zachtheid.

 

Orangeflower.