OVER RITZO

YOUNG SKIN CARE


Ritzo is een nieuw luxe beauty merk voor een jonge huid. Ontwikkeld door meiden voor meiden en gestart op Valentijnsdag 2014. Ritzo Cosmetics heeft verzorgingsproducten voor je gezicht, lichaam en (lang) haar. De FACE producten geven je een egale, gave en gezonde huid. Ze helpen huidproblemen voorkomen en laten je natuurlijke schoonheid zien. De BODY producten maken je huid streel zacht en laten je de hele dag heerlijk ruiken. De HAIR producten verzorgen je haar tot in de puntjes en geven je haar extra glans en volume. Ontdek je schoonheid met Ritzo. Ritzo Cosmetics gebruikt geen potjes, maar tubes voor extra hygiëne.


LOOK GOOD, SMELL GOOD, BE AMAZING

Ritzo maakt verzorgingsproducten voor meiden die elke dag mooi, stralend en zelfverzekerd willen zijn en perfect voor de dag willen komen. Met de Ritzo Cleanser en Cleansing Milk geef je puistjes geen kans. De hydraterende en verzorgende cremes zorgen dat je huid mooi, egaal en gaaf blijft. Zowel in de zomer, met SPF 15, als in de winter, met extra vitamines en mineralen. Daarnaast heeft Ritzo ook verzorgende producten voor je (lange)haar en lichaam. Look good, smell good, be amazing!


LA MER, NEODERMA EN LA PERLA

Ritzo producten zijn ontwikkeld door meiden tussen de 12 en 19 jaar. Gekeken is naar de beste bestaande producten voor een jonge huid en mooi haar. La Mer, Neoderma en La Perla kwamen als beste naar voren. Alle eigenschappen van deze merken zijn verwerkt in Ritzo beauty producten. De meiden hebben samen met het Ritzo LAB gekeken welke ingrediënten nu echt goed zijn voor de jonge huid. Het resultaat is Ritzo Cosmetics. Ontwikkeld door meiden voor jou.


ORANGEFLOWER

De basis van Ritzo is bescherming en verzorging. Of het nu gaat om je gezicht, je haar of je lichaam. Ritzo producten passen bij je en zijn perfect op elkaar afgestemd. Het unieke aan Ritzo is dat de hele lijn dezelfde heerlijke subtiele geur heeft. De meiden hebben zich laten inspireren door hun eigen favoriete geurtjes. Samen met de beste parfumeurs hebben ze een heerlijke geur samengesteld. Het resultaat is een zachte frisse en aantrekkelijke geur die niet overheerst met orangeflower, jasmijn en amber.


INGREDIËNTEN

Ritzo gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten. En voor alles wat de natuur ons niet geeft, gebruiken we veilige alternatieven. In Ritzo producten vind je o.a. veel macadamia olie, jojobapit olie, druivenpit olie, shea butter en bamboe. Alle producten en ingrediënten die we gebruiken zijn dierproefvrij. Lees meer over ingrediënten bij RC LAB.


Op de geleverde producten gelden de Algemene Voorwaarden. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Acties zijn beperkt geldig en zolang de voorraad strekt. Ritzo Cosmetics copyright 2016.